Introduktion til shoppen

Introduktion til shoppen

Vi har lavet nogle ændringer i vores vouchershop og vil derfor gerne give dig en hurtig introduktion til shoppen og hvordan den virker.

For at give dig et rigere udbud af produkter og oplevelser er den nye vouchershop delt mellem Bilka og flere andre andre brands som er tilbudt af Pointvoucher.

Nogle vouchers er åbne for alle, mens andre er eksklusive for de enkelte brands. F.eks. Kan du kun indløse gavekort fra Bilka, hvis du enten spiller 3 på stribe eller Power Per og optjener point der.

Så jo flere spil du spiller desto mere kan du hente.

Bilka vouchere

Bilka vouchere kan kun købes med point optjent i Bilka spillene. Bilka vouchere har en blå mønt som viser at den kun kan købes med Bilka point.

Delte vouchere 

Vi vil løbende også tilbyde delte vouchere, som du vil kunne hente (claime) ved at bruge alle former for spilpoint. Du vil altså kunne bruge både Bilka og Play London with Mr Bean point til at hente de delte vouchere.

Brug dine nye vouchere

Som noget nyt har vi valgt at dine vouchere ikke længere bliver sendt til din mail, men at de bliver gemt på din profil, hvor du altid kan finde dine vouchere og indløse dem.

For at bruge dine vouchere, skal du blot finde dem på din profil og klikke “Use voucher”.

Husk at følge brugsanvisningen på den enkelte voucher, da vores vouchere kan indløses på forskellige måder. Du kan finde en beskrivelse direkte på voucheren under “Where to redeem”.

Brug dine gamle vouchere

Alle de vouchere du har hentet gennem tiden, kan du stadig tilgå og gøre brug af, ved at besøge din profil på vores gamle platform. Alt du skal gøre er:

  • Gå til https://pointvoucher.com/My/Vouchers.
  • Log ind med dine brugeroplysninger.
  • Gå til “Mine vouchere” i din profil.
  • Åben dine voucher og klik “Send igen” nede i bunden (voucheren sendes til din email).

Skulle du have spørgsmål er du velkommen til at skrive til vores support på support@pointvoucher.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *